Jom Bercuti di KK dan Kundasang dengan Pakej Percutian Serendah RM 358 dari Raya Holidays!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Bila sebut saja tentang Sabah, anda pasti sudah boleh bayangkan keunikan alam semulajadi serta panorama indah yang terkenal di Negeri di Bawah Bayu ini.

Dari kedinginan hawa yang nyaman di Kundasang sehinggalah ke lautan biru yang jernih bak kaca, negeri Sabah bakal menjanjikan kenangan percutian yang pasti takkan dilupakan buat anda dan yang tersayang.

Jika anda berpeluang untuk ke Sabah, memang rugi kalau tak luangkan masa yang ada dengan lawatan serta aktiviti yang menarik serta unik di sini!

Untuk membantu anda mencipta memori terindah ketika bercuti di Sabah, kami ada tawarkan pakej percutian yang istimewa untuk anda.

Percaya tak kalau kami katakan yang anda berpeluang untuk alami keriangan maksima di Sabah dengan harga pakej serendah RM 358 seorang?

Harga pakej yang kami tawarkan cukup berpatutan, serba lengkap dan dijamin seronok!

Kami bukan saja akan membawa anda ke tempat-tempat menarik, bahkan kami juga akan membawa anda ke tempat makan super sedap dan port beli ole-ole untuk anda bawa pulang sebagai kenangan.

Pakej 2-in-1 yang ingin kami kongsikan ini memang cukup sesuai bagi anda yang berhasrat untuk jelajahi Kota Kinabalu dan Kundasang.

Jom tengok jenis pakej yang kami tawarkan, ia pastinya bakal menepati bajet percutian anda!

Pakej KK-Kundasang Serendah RM 358

Bergantung kepada jumlah rombongan anda serta bajet, pilihlah antara pilihan pakej yang kami tawarkan iaitu :

Bronze Package : Pakej 2 Hari 1 Malam (Harga bermula RM 358) [Kundasang sahaja]

Silver Package : Pakej 3 Hari 2 Malam (Harga bermula RM 358) [ KK + Kundasang]

Gold Package : Pakej 4 Hari 3 Malam (Harga bermula RM 658) [ KK + Kundasang]

Platinum Package : Pakej 5 Hari 4 Malam (harga bermula RM 758) [ KK + Kundasang]

Anda hanya perlu tempah tiket kapal terbang dan bawa duit belanja saja, yang lain serahkan pada kami!

pakej percutian kk kundasang

pakej percutian kk kundasang

pakej percutian kk kundasang

pakej percutian kk kundasang

Penginapan Yang Serba Selesa

Anda juga tak perlu bersusah payah tempah hotel atau homestay bila bercuti bersama kami! Pakej yang kami tawarkan juga menjanjikan penginapan yang eksklusif dan lengkap dengan pelbagai kemudahan.

pakej percutian kk kundasang

pakej percutian kk kundasang

Aktiviti Tambahan Yang Menarik

Selain membawa anda ke lokasi pelancongan yang menarik di sekitar Kota Kinabalu dan Kundasang, anda juga berpeluang untuk lakukan pelbagai aktiviti tambahan yang sangat best!

Dari aktiviti santai yang menenangkan sehingga ke aktiviti lasak yang menguja adrenalin, terdapat pelbagai aktiviti yang kami tawarkan mengikut kesesuaian bajet anda seperti :

  • Lawatan ke Mari- Mari Village
  • Kawa-Kawa River Cruise
  • White Water Rafting
  • Private Yacht
  • Ocean Escapade
  • Paragliding
  • North Borneo Cruise

pakej percutian kk kundasang

Confuse nak pilih pakej percutian yang mana untuk percutian anda? Hubungi saja kami untuk dapatkan pakej yang bersesuaian dengan bajet anda. Confirm berbaloi dan menepati citarasa anda dan seisi keluarga!

Kini., giliran anda pula untuk  cipta memori indah di Sabah. Jadi, tunggu apa lagi? Jom ke Kota Kinabalu dan Kundasang bersama Raya Holidays!

pakej percutian kk kundasang

Berminat nak bercuti di Sabah bersama kami? Kami juga ada pakej percutian lain yang cukup menarik seperti pakej Kundasang, Pulau Mantanani dan banyak lagi! Kalau nak tahu lebih lanjut, hubungilah Raya Holidays di talian berikut :

019-722 0058 / 010-403 0058 / 010-944 4956 / 013-909 0058

Jangan lupa untuk layari laman Facebook Raya Holidays untuk ketahui pakej percutian menarik dan perkhidmatan sewa kereta dari kami! Jumpa anda di Sabah!

Dapatkan banyak lagi tips melancong

Tamu Minggu di Sabah Wajib Singgah!

Melawat tamu minggu adalah aktiviti wajib yang dilakukan oleh penduduk tempatan. Pada zaman dahulu, tamu adalah tempat bagi penduduk kampung untuk menjual

8 Tempat Matahari Terbenam Menarik Di Sabah

Melihat keindahan matahari terbenam adalah salah satu proses ‘healing’ yang paling berkesan untuk Si penggemar ketenangan. Bagi mereka, melihat keindahan alam seperti ini

Close Menu
×

Cart

+6010 944 4956 | +6088 212 081

rayaholidays@gmail.com

GET MORE INFORMATION

+6010-944 4956 | +6088-212 081

YOU HAVE QUESTIONS?

Send to our email

Matta Fair Vacation Package Booking

GUEST