Ayuh Nikmati Keindahan Pulau Mantanani Bersama Raya Holidays Dengan Harga Pakej Serendah RM 400!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Mungkin ada yang belum pernah tahu kewujudan Pulau Mantanani namun ia sering menjadi pilihan pelancong tempatan dan luar negara yang cintakan keindahan pantai yang jernih membiru.

Walaupun pulau ini terletak agak jauh daripada Kota Kinabalu, namun ramai yang sanggup merantau untuk menyaksikan sendiri keindahan Pulau Mantanani yang terkenal dengan pemandangan matahari terbenam serta langit malam yang dipenuhi dengan bintang-bintang.

Selain menawarkan panorama yang mempesona, Pulau Mantanani juga popular di kalangan penggemar aktiviti menyelam kerana keindahan terumbu karangnya yang memukau dan menjadi habitat bagi pelbagai hidupan laut yang berwarna warni.

pakej percutian pulau mantanani

pakej percutian pulau mantanani

Tak hanya terkenal dengan aktiviti pantai yang mengujakan, Pulau Mantanani juga sering menjadi sebutan pelancong kerana adanya fenomena plankton biru yang bersinar pada waktu malam.

Ia sememangnya menakjubkan dan bakal menjadi salah satu detik paling ajaib yang anda pernah saksikan seumur hidup!

Jom realisasikan impian anda untuk ke Pulau Mantanani bersama Raya Holidays! Untuk pakej Pulau Mantanani, kami sedia menawarkan 3 pilihan penginapan dengan panorama indah.

Yang paling best, pakej ini juga lengkap dengan caj boat transfer, makan dan pelbagai aktiviti percuma khas untuk anda!

pakej percutian pulau mantanani

Pakej 2 Hari 1 Malam Pulau Mantanani Serendah RM 400 (2 Orang)

Lokasi penginapan yang kami tawarkan dalam pakej ini adalah :

  1. Rasa Sayang Resort
  2. JSK Mantanani Resort
  3. Sutera Sanctuary Lodge

Pakej ini juga termasuk :

  • Caj penginapan
  • Life jacket & snorkelling mask
  • Makan (sarapan / makan tengah hari / makan malam)
  • Boat transfer (return)

pakej percutian pulau mantanani

Pakej Penginapan Rasa Sayang Resort

Selain boat transfer dan makan, anda juga berpeluang untuk lakukan pelbagai aktiviti menarik secara percuma dengan pembelian pakej ini seperti aktiviti banana boat, sea kayak, sunset snorkelling dan beach valley.

pakej percutian pulau mantanani

Pakej Penginapan JSK Mantanani Resort

Pakej Penginapan JSK Mantanani Resort pula menawarkan pelbagai aktiviti yang sesuai untuk pelancong yang berjiwa muda seperti inflatable waterpark, aneka indoor games dan bouncing castle.

Tak hanya itu, anda juga berpeluang untuk sertai aktiviti melihat penyu (sea turtle viewing) bergantung kepada musimnya.

pakej percutian pulau mantanani

Sutera Mantanani Island Resort & Spa

Pakej percutian Sutera Mantanani Island Resort & Spa pula cukup sesuai bagi yang inginkan penginapan serta pengalaman makan angin yang lebih premium. Pilihan yang tepat bagi yang ingin cipta memori berbulan madu yang indah dan serba romantik!

pakej percutian pulau mantanani

Dah sedia untuk terokai rahsia Pulau Mantanani? Jom rancang percutian anda yang seterusnya dengan Raya Holidays!

Memang rugi kalau anda tak sambar pakej serba lengkap yang kami tawarkan ini. Ayuh cipta kenangan manis di Pulau Mantanani bersama kami, semestinya harga yang kami tawarkan cukup berbaloi dan bakal menepati bajet percutian anda.

Berminat nak bercuti di Sabah bersama kami? Kami juga ada pakej percutian lain yang cukup menarik seperti pakej Kundasang, Mantanani dan banyak lagi!

Kalau nak tahu lebih lanjut, hubungilah Raya Holidays di talian berikut :

019-722 0058 / 010-403 0058 / 010-944 4956 / 013-909 0058

Jangan lupa untuk layari laman Facebook Raya Holidays untuk ketahui pakej percutian menarik dari kami. Jumpa anda di Sabah!

Dapatkan banyak lagi tips melancong

Tamu Minggu di Sabah Wajib Singgah!

Melawat tamu minggu adalah aktiviti wajib yang dilakukan oleh penduduk tempatan. Pada zaman dahulu, tamu adalah tempat bagi penduduk kampung untuk menjual

8 Tempat Matahari Terbenam Menarik Di Sabah

Melihat keindahan matahari terbenam adalah salah satu proses ‘healing’ yang paling berkesan untuk Si penggemar ketenangan. Bagi mereka, melihat keindahan alam seperti ini

Close Menu
×

Cart

+6010 944 4956 | +6088 212 081

rayaholidays@gmail.com

GET MORE INFORMATION

+6010-944 4956 | +6088-212 081

YOU HAVE QUESTIONS?

Send to our email

Matta Fair Vacation Package Booking

GUEST