Nak Ke Sabah? Jom Sewa Kereta Bersama Raya Holidays Dengan Harga Serendah RM 130 Sehari!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Bercadang untuk ke Sabah dalam waktu terdekat ni? Adakah anda sedang mencari kereta sewa yang selesa dengan harga yang berbaloi?

Anda berada di tempat yang betul kerana Raya Holidays sedia menawarkan pelbagai jenis kereta sewa dengan kondisi tip top dan harga yang sangat berpatutan!

Dengan setiap tempahan kereta sewa, kami juga menyediakan penghantaran kereta pillihan anda di airport Kota Kinabalu dan hotel di sekitar Kota Kinabalu secara percuma.

Bukan sekadar kereta sewa, malah kami juga menawarkan perkhidmatan chaffeur atau pemandu dengan kadar yang berpatutan.

sewa kereta sabah

Kami tak hanya menawarkan sewaan kereta untuk melancong semata-mata, malah kami mengalu-alukan tempahan daripada orang perseorangan atau syarikat yang memerlukan servis ini bila berada di Sabah.

Ramai yang sudah gunakan perkhidmatan kereta sewa kami dan cukup berpuas hati! Dari pelbagai pilihan kereta dengan harga yang berbaloi, ada banyak sebab kenapa anda perlu sewa kereta dengan kami!

Kenapa Anda Perlu Sewa Kereta Dengan Raya Holidays?

1. Keadaan Kereta Yang Tip Top

Kereta sewa kami dijamin bersih dan berada dalam keadaan terbaik. Semua kenderaan yang kami tawarkan akan dicuci terlebih dahulu dan diservis secara berkala bagi memastikan enjin dan komponen lain berjalan dengan lancar macam kereta baru!

sewa kereta sabah

2. Kadar Sewaan Yang Mesra Poket

Jangan tak percaya, kami menawarkan sewaan kereta dengan harga bermula RM 130 sehari! Kami juga akan memberikan diskaun istimewa sehingga 50% untuk sewaan mingguan atau bulanan. Lebih lama anda sewa kereta dari kami, lebih jimat!

harga sewa kereta sabah

3. Pelbagai Pilihan Kereta

Kami menawarkan lebih daripada 20 piihan kereta dan van mengikut bajet dan keperluan anda. Dari kereta comel seperti Axia hingga kereta yang lebih luas seperti Exora, anda pasti bakal menemukan kereta yang sesuai untuk percutian mahupun urusan kerja sepanjang berada di Sabah.

Kami juga ada menawarkan van bagi yang ingin merantau dengan keluarga besar, barulah best naik kereta ramai-ramai!

sewa kereta sabah

4. Tempahan Dibuka 24 Jam Secara Online

Waktu tempahan kereta sewa daripada kami juga cukup fleksibel dan sangat mudah. Anda boleh lakukan tempahan secara online pada bila-bila masa sahaja.

Untuk memudahkan urusan pembayaran, Raya Holidays juga menerima pembayaran menerusi kad debit dan kredit, lebih cepat dan senang!

Pendek kata, memang rugi kalau tak sewa kereta dengan kami bila anda ingin ke Kota Kinabalu. Tak kiralah untuk untuk makan angin atau urusan formal, pilihan kereta sewa yang kami tawarkan cukup banyak dan pasti bakal menepati bajet anda.

Jadi, tunggu apa lagi? Jom tempah kereta sewa bersama Raya Holidays! Confirm tak menyesal, perjalanan anda juga djiamin selesa dan lancar!

Kalau anda merancang untuk bercuti di Sabah, kami juga menawarkan pakej percutian terlajak murah dan serba lengkap! Anda cuma perlu beli tiket flight saja, yang lain serah saja pada kami!

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang perkhidmatan sewa kereta dan pakej percutian dari kami, hubungilah Raya Holidays di talian berikut :

019-722 0058 / 010-403 0058 / 010-944 4956 / 013-909 0058

Jangan lupa untuk ikuti laman Facebook Raya Holidays untuk ketahui promosi terkini dari kami. Jumpa anda di Sabah!

Dapatkan banyak lagi tips melancong

Tamu Minggu di Sabah Wajib Singgah!

Melawat tamu minggu adalah aktiviti wajib yang dilakukan oleh penduduk tempatan. Pada zaman dahulu, tamu adalah tempat bagi penduduk kampung untuk menjual

8 Tempat Matahari Terbenam Menarik Di Sabah

Melihat keindahan matahari terbenam adalah salah satu proses ‘healing’ yang paling berkesan untuk Si penggemar ketenangan. Bagi mereka, melihat keindahan alam seperti ini

Close Menu
×

Cart

+6010 944 4956 | +6088 212 081

rayaholidays@gmail.com

GET MORE INFORMATION

+6010-944 4956 | +6088-212 081

YOU HAVE QUESTIONS?

Send to our email

Matta Fair Vacation Package Booking AAA

GUEST